ΚεντρικήΟμορφιά

Street fashion ιδέες για να φορέσεις το πουκάμισο σου την Άνοιξη

21/3/2022

Τα πουκάμισα είναι στιλάτα και βολικά αποτελώντας ρούχα-κλειδιά της εποχής. Η πιο σίγουρη επιλογή καθώς σε βγάζουν από το ερώτημα τι να φορέσεις για να είσαι κομψή και άνετη όλες τις ώρες.

Από εντυπωσιακά prints μέχρι κλασικές μονοχρωμίες, ότι και αν προτιμήσεις μπορεί ένα fashionable πουκάμισο να γίνει ο πρωταγωνιστής πολλών και διαφορετικών συνόλων.

Ένα λευκό πουκάμισο είναι must της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί από τη δουλειά, τη μεσημεριανή ή την επίσημη έξοδο και τον κυριακάτικο καφέ σου. Φόρεσέ το με πολύχρωμες φούστες, υφασμάτινα σορτσάκια, skinny jeans και εντυπωσιακές παντελόνες.

Ένα φλοράλ πουκάμισο είναι top επιλογή στη λίστα με τα must fashon items. Συνδύασε το με denim, λευκά ή παστέλ παντελόνια και σορτσάκια.

Το τζιν πουκάμισο αποτελεί κλασική αξία σε κάθε ανοιξιάτικο outfit. Συνδύασε το με όλα σου τα σύνολα ακόμα και με total denim looks.

Το ριγέ πουκάμισο θα σου χαρίσει στυλ και κομψότητα καθώς ταιριάζει για κάθε περίσταση και θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καθώς υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και σχέδια. Φόρεσε το με παντελόνια σε ίσια γραμμή ή boyfriend jeans και για τη βραδινή σου έξοδο με δερμάτινη φούστα και ψηλοτάκουνα.

Αν έχεις βαρεθεί τις κοινότυπες μονοχρωμίες έχουμε να σου προτείνουμε μια έντονη απόχρωση. Μπορείς να επιλέξεις ένα κίτρινο πουκάμισο για να δώσεις μια διαφορετική πινελιά σε όλα τα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας σου.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

“Το Φάληρο στους απελευθερωτικούς αγώνες”

xristiana

Ημερίδα Με Θέμα Την Παιδική Κακοποίηση

xristiana

Πόσο συχνός είναι ο καρκίνος του ενδομητρίου;

xristiana