ΚεντρικήΟμορφιά

Πώς θα φορέσουμε τα ψηλά τακούνια την Άνοιξη

19/3/2022

Aυτά τα shoe trends, έρχονται κατευθείαν από τις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων, για να σου εξασφαλίσουν σταθερά βήματα στo δρόμο της μόδας.

Μules

Τα mules επανέρχονται δυναμικά για να συναντήσουν το τζιν παντελόνι σου. Ένα κομμάτι σε στενή γραμμή με ένα loose πουκάμισο θα τους πήγαινε πολύ. Επίσης θα συνδυαστούν τέλεια με τα ρομαντικά φορέματά σου.

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με μπαρέτες

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με μπαρέτες είναι το απόλυτο ταίρι στο φόρεμα-κομπινεζόν. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα μάξι διάφανο φόρεμα σε aqua τόνους αλλά δημιουργούν κι ένα ακαταμάχητο σύνολο με μια ζιπ κιλότ σε έντονο χρώμα.

Γόβες

Οι γόβες σε έντονο χρώμα είναι ιδανικές για να σπάσεις τη μονοχρωμία σε ένα look. Ταιριάζουν ιδανικά με το λευκό φόρεμά σου ή με total denim. Mία ακόμη ωραία επιλογή θα ήταν να τις συνδυάσεις  με ένα cropped παντελόνι, ένα lingerie top κι ένα σακάκι σε loose γραμμή. Και μη ξεχνάς ότι στα αξεσουάρ αποφεύγουμε το «ασορτί».

Κitten heels

Αυτό το κλασικό κι αγαπημένο παπούτσι παραμένει σταθερά στο προσκήνιο των trends.

Ταιριάζει μοναδικά με ένα ρομαντικό μάξι φόρεμα -με δαντέλα σε μπεζ αποχρώσεις – αλλά εξίσου και με ένα ελαστικό ριπ αμάνικο φόρεμα. Επίσης αποκτούν νεανικό και φρέσκο χαρακτήρα με το λευκό τζιν σορτς σου και ένα Τ shirt με logo.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.roulastamatopoulou.com

Related posts

Nose Contouring: Το trick στο μακιγιάζ για “γαλλική” μύτη!

xristiana

Βιταμίνη C: Μαζί με ποιο συστατικό χαρίζει εντυπωσιακή βελτίωση στην επιδερμίδα;

xristiana

Όμιλος Καράτζη: Μεταφέρει μονάδα αποθήκευσης 330 MW λόγω της θεομηνίας στη Λάρισα

xristiana