ΚεντρικήΚοινωνικά

Ο Δήμος Γλυφάδας Συγκεντρώνει Ανθρωπιστική Βοήθεια Για Την Ουκρανία

3/3/2022

O Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία την Τρίτη 08/03, στο Δημαρχείο. Στην πρωτοβουλία αυτή, που θα γίνει σε δέκα Δήμους συνολικά, συμμετέχουν η Περιφέρεια Αττικής και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

“Η καρδιά μας σφίγγεται από τις εικόνες που βλέπουμε και τις μαρτυρίες που ακούμε καθημερινά από την Ουκρανία” δήλωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου “Είναι μια σκοτεινή ώρα για την Ευρώπη. Είναι παράλληλα η ώρα της συμπαράστασης στον σκληρά δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό. Η ώρα της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Αναζητήσαμε τον πιο πρόσφορο τρόπο για να στείλουμε βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι το εγχείρημα αυτό θα γίνει έγκαιρα, συντονισμένα και σωστά. Γι’ αυτό και σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» – που για μια ακόμα φορά με τον πρόεδρό του Ιωάννη Σπανολιό βγαίνει μπροστά σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές – και κατόπιν επικοινωνίας με την πρεσβεία της Ουκρανίας, προχωράμε οργανωμένα στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και στη συνέχεια στην στοχευμένη αποστολή τους. Σας καλούμε όλους την προσεχή Τρίτη 8 Μαρτίου, από τις 09:00 ως τις 20:00, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15, στο ισόγειο).

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα ακόλουθα: Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές και γάλατα, φαρμακευτικό υλικό, όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Εργαστήρι υφαντικής για επιμορφωτές ΑμεΑ διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

xristiana

ΥΠΕΝ: Περνούν από το… ταμείο για την έκτακτη εισφορά οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας

xristiana

Τσάι από το βότανο Senna: Βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και στην απώλεια βάρους – Παρενέργειες και δοσολογία

xristiana