ΚεντρικήΟμορφιά

Νύχια Unicorn ή Glazed donut mani;

17/2/2023

Η γυαλιστερή υφή του γλάσου από τα λαχταριστά donut συναγωνίζεται τη λαμπερή χαίτη του πανέμορφου μονόκερου! Έμπνευση βγαλμένη από τα παραμύθια, σε απεικόνιση 3D, πασπαλισμένη με τη σωστή δόση νεραϊδόσκονης, ώστε να αποτυπωθεί στο μανικιούρ! Τώρα που το μυστήριο επιστρέφει, τα νύχια unicorn κάνουν τα μαγικά τους!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Ξέρατε ότι…

  • Η ζωγραφική και η διακόσμηση των νυχιών χάνονται στα βάθη της ιστορίας!
  • Οι ταριχευμένοι νεκροί στην Αρχαία Αίγυπτο, οι μούμιες, ακόμα και πριν από 7.000 χρόνια διατηρούσαν επιχρυσωμένα νύχια.
  • Η χέννα έχει χρησιμοποιηθεί επίσης, για το βάψιμο των νυχιών σε διάφορους πολιτισμούς πριν από χιλιάδες χρόνια.
  • Στην Κίνα, πριν από περίπου 5.000 χρόνια, εφευρέθηκε ένας τύπος βερνικιού που χάριζε ένα κοκκινωπό-ροζ στα νύχια.
  • Το 1878 δημιουργήθηκε στην Αμερική το πρώτο σαλόνι νυχιών. Η τιμή για ένα μανικιούρ στο πρωτοποριακό κατάστημα της Νέας Υόρκης; Στα 1,25 δολάρια, σύμφωνα με τη New York Post.
  • Στη δεκαετία του 1920, η νιτροκυτταρίνη που χρησιμοποιήθηκε στη βαφή αυτοκινήτων, κυριάρχησε και στη βαφή των νυχιών.
  • Έναν αιώνα μετά, οι τάσεις στα νύχια πρωταγωνιστούν ανά τον κόσμο! Διασημότητες δημιουργούν τα νέα trends, κερδίζοντας εκατομμύρια likes και funs.

Παραμυθένια μαγεία

Το στιλ που λανσάρισε η Hailey Bieber, glazed donut mani, αναβαθμίστηκε και τα νύχια Unicorn αποτελούν τώρα, την πιο hot επιλογή! Η ιδανική πρόταση για την επερχόμενη άνοιξη πέρα από το απαλό ροζ και το λευκό, δημιουργεί ένα αστραφτερό αποτέλεσμα με περισσότερο χρώμα. Το στιλ αυτό γίνεται σε ένα nail salon, αλλά είναι αρκετά εύκολο να το κάνουμε και μόνες, στο σπίτι.

Το κύριο χαρακτηριστικό των Unicorn nails είναι η παιχνιδιάρικη λάμψη τους, ενώ το χρώμα τους μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με το φως. Μπορούμε να πειραματιστούμε χρησιμοποιώντας ένα λαμπερό χρώμα (holographic), πάνω από ένα διαφορετικό χρώμα βάσης. Μπορούμε, όμως, να εφαρμόσουμε και μερικές στρώσεις υπέρλαμπρου βερνικιού, που θα λάμψει εντυπωσιακά όταν πλημμυρίσει με φως.

Τα νύχια Unicorn είναι πιο φωτεινά από το διακριτικό ροζ των glazed donut. Μια ανοιχτή απόχρωση θα αναδείξει και τη χαρούμενη ανοιξιάτικη διάθεσή μας, σε σχέση με τις πιο μουντές, αλλά το κυριότερο είναι πως θα υποστηρίξει πολύ περισσότερο την παιχνιδιάρικη διάθεση του μονόκερου!

Το ιδανικό μανικιούρ σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε εποχή

Εάν είμαστε ιδιαίτερα φιλόδοξες και θέλουμε ένα αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια, τότε μπορούμε να αποκτήσουμε το εφέ Unicorn με μια πούδρα διακόσμησης, όπως η chrome nail powder.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣΟΜΟΡΦΙΑ

Ο έρωτας… περνά από το μανικιούρ!

Μετά το χρώμα βάσης και αφού στεγνώσει και η κύρια απόχρωση, προσθέτουμε την ιριδίζουσα πούδρα και ολοκληρώνουμε, περνώντας το top coat. Θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα, αλλά θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή όταν θα το αφαιρέσουμε.

Η υφή μαργαριταριού που προσδίδει η chrome nail powder δίνει ένα κομψό και μινιμαλιστικό αποτέλεσμα, που ταιριάζει σε κάθε εποχή χαρίζοντας στο μυθικό μονόκερο μια μοναδική γοητεία!

Μπορούμε να δοκιμάσουμε διαφορετικές πινελιές, ενώ το #UnicornNails στο TikTok, με 12.000.000 προβολές, προσφέρει αμέτρητες επιλογές και άπειρα στοιχεία διακόσμησης που αποτελούν έμπνευση, ώστε να βρούμε τον μυθικό μας μονόκερο!

Πηγή: https://www.womanidol.com

Πηγή φωτογραφιών: https://www.womanidol.com

Related posts

Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στο λιμάνι της Πρέβεζας

xristiana

Δήμος Λήμνου: Οι “Οργανούληδες” Πάνε Στα Δημοτικά Σχολεία!

xristiana

Συνήθειες που οδηγούν σε μείωση του κολλαγόνου της επιδερμίδας

xristiana