ΚεντρικήΚοινωνικά

Brandstorm 2022: Δήλωσε συμμετοχή στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας για φοιτητές!

25/2/2022

H L’Oréal Hellas ανακοινώνει για 30η συνεχή χρονιά, το διαγωνισμό καινοτομίας για φοιτητές από όλο τον κόσμο, Brandstorm.

O Όμιλος L’Oréal προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, φοιτητές και απόφοιτους έως 30 ετών, να συμμετέχουν στον διαγωνισμό Brandstorm. Με πάνω από 61.000 συμμετοχές από 65+ χώρες και με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων, ο διαγωνισμός δίνει πλέον το δικαίωμα συμμετοχής σε νέους και νέες μέχρι 30 ετών, από οποιονδήποτε κλάδο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν φέτος την ευκαιρία να φανταστούν τα καινοτόμα προϊόντα & υπηρεσίες ομορφιάς του 2030, επιλέγοντας ανάμεσα στις κατηγορίες Inclusion, Green, Tech ώστε να δουλέψουν επάνω σε μια πρόταση σύμφωνα με τον κλάδο που ενδιαφέρονται ή ασχολούνται.

Το φετινό βραβείο αφορά στο πρόγραμμα Intrapreneurship της L’Oréal, όπου οι 3 νικήτριες ομάδες (1 από κάθε κατηγορία) θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal στη Γαλλία. Επιπρόσθετα προνόμια και οφέλη περιμένουν τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

H Ελλάδα συμμετέχει στον διαγωνισμό από το 2003, με την ελληνική ομάδα να καταλαμβάνει το 2013 τη δεύτερη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 45 χώρες. Η L’Oréal, κάθε χρόνο προσλαμβάνει περίπου 150-200 εργαζομένους παγκοσμίως μέσω του διαγωνισμού.

Χρονοδιάγραμμα

Υποβολή Συμμετοχών και Προτάσεων: έως 17 Μαρτίου 2022

Εθνικός Τελικός: 12 Απριλίου 2022

Παγκόσμιος Ημιτελικός: 11 Μαΐου 2022

Παγκόσμιος Τελικός: τέλος Ιουνίου

3 Προγράμματα INTRAPRENEURSHIP: Σεπτέμβριος 2022

Πηγή: https://www.otavoice.gr

Related posts

Καλαμάτα: Προσβασιμότητα ΑμεΑ στο κάστρο

xristiana

Συγκλονιστική διάσωση θαλάσσιας χελώνας στη Ρόδο – Δύτης της έκανε τεχνητή αναπνοή (video)

xristiana

Πώς να ξεφορτωθείτε το φλέγμα: Τα επτά tips – Πότε χρειάζεται να δείτε γιατρό

xristiana