ΚεντρικήΚοινωνικά

Η McKinsey διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Next Generation Women Leaders

25/2/2022

Η McKinsey διοργανώνει φέτος τη 10η και επετειακή εκδήλωση Next Generation Women Leaders. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών οι συμμετέχουσες εξερευνούν τη σημασία των γυναικών στην ηγεσία και βελτιώνουν τις ηγετικές τους δεξιότητες. 

Κατά τη φετινή εκδήλωση 10 συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 10.000€ η καθεμία. Το ποσό αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής ή επαγγελματικής σας ανάπτυξη ή μπορούν να δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής σας (κατά προτίμηση για την υποστήριξη γυναικών).

Το Next Generation Women Leaders EMEA θα πραγματοποιηθεί από τις 5 Μαΐου έως τις 7 Μαΐου 2022.

Οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά εργαστήρια, θα παρακολουθήσουν ομιλίες από καταξιωμένους ομιλητές και θα συνεργαστούν με συντονιστές για να διαμορφώσουν περαιτέρω το στυλ ηγεσίας τους, βοηθώντας τους να γίνουν πρωτοπόροι στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν περισσότερα για τη McKinsey και τις ηγετικές δεξιότητες, αλλά και να επικεντρωθούν στην προσωπική τους ανάπτυξη, ιδιαίτερα στην αυτοπεποίθηση και στις αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με εβδομαδιαία εργαστήρια και ενημερωτικές εικονικές συνεδρίες τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπτυχιακές/μεταπτυχιακές/διδακτορικές φοιτήτριες ή φοιτήτριες που παρακολουθούν προγράμματα MBA και θα αποφοιτήσουν το αργότερο έως το 2023 ή επαγγελματίες με έως και οκτώ χρόνια εργασιακή εμπειρία.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21 Μαρτίου 2022

Κάντε την αίτησή σας εδώ

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία στις 9 Μαρτίου 2022 στις 17:00 (CET) να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση όπου θα μπορείτε να λύσετε τις απορίες σας για το πρόγραμμα και την διαδικασία αίτησης. Προαπαιτείται εγγραφή εδώ

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Πηγή: https://www.eduguide.gr

Related posts

Νέα μελέτη BCG: Επενδύοντας σε μια πράσινη οικονομία υδρογόνου

xristiana

Όσα χρειάζεσαι για ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

xristiana