ΚεντρικήΚοινωνικά

Πρόγραμμα πρώτων βοηθειών από ΕΟΔ Μαγνησίας

19/2/2022

Το Tμήμα Πρώτων Βοηθειών της ΕΟΔ Μαγνησίας θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, 09:00 – 15:00, στον Βόλο, το πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) στην Παιδιατρική Βασική Υποστήριξη Ζωής (EPBLS).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πολίτες και διασώστες, θα είναι διάρκειας 6 ωρών και θα περιλαμβάνει: Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε βρέφος και παιδί, χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) σε βρέφος και παιδί, αντιμετώπιση πνιγμού και πνιγμονής σε βρέφος και παιδί, πλάγια θέση ασφαλείας ή θέση ανάνηψης σε βρέφος και παιδί, επιληπτικές κρίσεις, πυρετικοί σπασμοί, τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποίηση παροχέα παιδιατρικών πρώτων βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6981320360 καθημερινά 18:00 – 21:00 (εκτός Κυριακής).

«Επειδή οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες λόγω της εναρμόνισης με του κανόνες ασφαλείας του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με τη διοργάνωση σεμιναρίων, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατό» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: https://www.taxydromos.gr

Related posts

Άστατος ο καιρός

xristiana

Εύοσμος: Εκδήλωση Για Την Πρόληψη Και Αντιμετώπιση Του Καρκίνου Του Μαστού

xristiana

Η σωστή φροντίδα για χέρια με ξηρότητα

xristiana