ΚεντρικήΟμορφιά

Αυτό είναι το μυστικό για να ξυπνάς κάθε μέρα με τέλεια μαλλιά!

21/2/2022

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ποια είναι τα δεδομένα που ήδη γνωρίζουμε; Ότι τα μαλλιά μας χρειάζονται περιποίηση, ενυδάτωση και ξεκούραση από τα θερμικά εργαλεία.

Όταν τα προστατεύουμε από την θερμότητα, τους δίνουμε την απαραίτητη υγρασία και τα κρατάμε μακριά από καθημερινές ταλαιπωρίες, τότε και αυτά με τη σειρά τους είναι απόλυτα υγιή και λαμπερά.

Με βάση λοιπόν όλα αυτά πάμε να αποκωδικοποιήσουμε για ποιο λόγο τα μαλλιά μας κάθε πρωί που ξυπνάμε δείχνουν αρκετά ταλαιπωρημένα αλλά και φριζαρισμένα.

Αν δεν λούστηκες μόλις και άφησες τα μαλλιά σου να στεγνώσουν μόνα τους, κάτι το οποίο δεν συστήνεται αφού με την απομάκρυνση της υγρασίας αυτά αφυδατώνονται περισσότερο, σκέψου τι μπορεί να πάει λάθος λίγο πριν κοιμηθείς.

Πάμε να αναλύσουμε λοιπόν την ημέρα σου. Το πρωί με το που ξύπνησες χρησιμοποίησες ένα θερμικό εργαλείο για να δώσεις φόρμα και σχήμα στα μαλλιά σου, μετά βγήκες έξω άρα τα μαλλιά σου εκτέθηκαν σε ρύπους ή αέρα ή ήλιο και τέλος γύρισες στο σπίτι σου και τα έπιασες όπως όπως.

Όλα αυτά δε βοηθούν τα μαλλιά σου να αναπνεύσουν και κυρίως δεν έχουν επιτρέψει στην τρίχα να κρατήσει επάνω της την απαραίτητη ενυδάτωση που έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Όταν η τρίχα λοιπόν απογυμνώνεται και μένει εκτεθειμένη τότε το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσπαθήσει να προστατευθεί με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί. Έτσι λοιπόν καταλήγει φρικαρισμένη και χωρίς φόρμα.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν εσύ κάθε φορά που είναι πας για ύπνο; Να δώσεις στην τρίχα ενυδάτωση. Αυτό δηλαδή που της έχει λείψει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εφάρμοσε μία γενναία ποσότητα από ένα λαδάκι για μαλλιά η μία θεραπεία νυκτός ειδική για μαλλιά προκειμένου να θωρακίσεις την τρίχα και αυτή, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, να ρουφάει από το προϊόν όλα όσα έχει ανάγκη και της έλειψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν με αυτό το μυστικό δεν καταλήξεις να ξυπνάς με τέλεια μαλλιά, έλα να το συζητήσουμε.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ομιλία για την Βία μεταξύ Ανηλίκων στον Μίλωνα

xristiana

Ρωγμές της θηλής: Πώς θα φροντίσετε το στήθος κατά τον θηλασμό

xristiana

Εγκαινιάζεται η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Ψηφιακό Μουσείο Ιεράπετρας

xristiana