ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητές πατάτες με μπέικον που λιώνουν στο στόμα

16/1/2022

Υλικά για 6 άτομα:

12 πατάτες
12 φέτες μπέικον
λίγα κλωναράκια θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε για 15′ σε αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς.
Τυλίγετε κάθε πατάτα με 1 φέτα μπέικον και τις τοποθετείτε στο ταψί. Περιχύνετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και το θυμάρι.
Προσθέτετε στο ταψί 1 ποτήρι νερό και ψήνετε για 45′.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Related posts

Διάρροια: Τι πρέπει να τρώτε σύμφωνα με το Κλίβελαντ – Ποιες τροφές να αποφύγετε και πότε να δείτε γιατρό

xristiana

Το τσάι μπορεί να μειώσει κατά 50% τον κίνδυνο καρδιακής νόσου

xristiana

Μανδελικό οξύ: Tο συστατικό λάμψης μετά τις “κραιπάλες” των γιορτών

xristiana