ΚεντρικήΜαγειρική

Ισπανική ομελέτα με πατάτες

10/1/2022

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 3 πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 6 αβγά
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.

Βήμα 2
Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.

Βήμα 3
Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.

Βήμα 4
Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.

Βήμα 5
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.

Βήμα 6
Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2- 4 λεπτά.

Βήμα 7
Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Ημερίδα Στο Πλαγιάρι Για Την Πρόληψη Της Παιδικής Παχυσαρκίας Και Τη Μεσογειακή Διατροφή

xristiana

Πανελλαδική Διαδικτυακή Εκδήλωση Είκοσι Δύο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. «Φαινόμενα Βίας Στη Σχολική Κοινότητα: Αντιμετώπιση, Πρόληψη, Ερμηνεία»

xristiana

Το πορτοκαλί αντιοξειδωτικό λαχανικό για δυνατή άμυνα και χαμηλή χοληστερόλη

xristiana