ΚεντρικήΟμορφιά

Υγιή μαλλιά: Ο hairstylist της Meghan Markle αποκαλύπτει όλα του τα μυστικά!

8/1/2022

Η Meghan Markle από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στο πλάι του πρίγκιπα Harry έκανε μεγάλη εντύπωση, κυρίως για το ανεπιτήδευτο beauty look.

Ακόμη και την ημέρα του γάμου της υιοθέτησε ένα απόλυτα φυσικό, no makeup make up look, που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων. Ο προσωπικός της make up artist, Daniel Martin φρόντισε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες καθώς επίσης και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε.

Τα μαλλιά της είναι ένα ακόμη δυνατό της σημείο. Είναι πλούσια και ακτινοβολούν από υγεία και ευτυχώς για όλες μας, ο προσωπικός της hairstylist George Northwood, μοιράστηκε μαζί μας όλα τα μυστικά του και φυσικά πρέπει να τα ακολουθήσετε κατά γράμμα.

Μην το παρακάνετε με το styling: Ένα από τα χαρακτηριστικά και αγαπημένα του hairstyles είναι οι ανάλαφροι κυματισμοί και τους δημιουργεί τόσο στην Markle όσο και στις υπόλοιπες πελάτισσές του.

Κάνει τα μαλλιά να δείχνουν κομψά χωρίς υπερβολές. Όσο πιο φυσικό είναι το χτένισμα τόσο πιο υγιή φαίνονται τα μαλλιά, υποστηρίζει ο Northwood.

Χαρίστε όγκο στα μαλλιά αν είναι λεπτά: Ένα σπρέι φορμαρίσματος και όγκου είναι το προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σας. Απλώστε μικρή ποσότητα και δημιουργείστε κυματισμούς με μια μεγάλη βούρτσα.

Ακόμη κι αν δεν έχετε ενυδατώσει πολύ και σωστά τα μαλλιά σας, το σωστό προϊόν θα χαρίσει κίνηση και έξτρα όγκο.

Συχνό κούρεμα: Πρέπει να αφαιρείτε τις κατεστραμμένες άκρες και την ψαλίδα συχνά. Είναι ο μόνος τρόπος να δείχνουν τα μαλλιά σας φρέσκα, απαλά και με κίνηση.

Αποφύγετε τις συσκευές θερμότητας: Ο Northwood παρατήρησε ότι μετά το πρώτο lockdown, τα μαλλιά των πελατισσών του ήταν πιο υγιή και ενυδατωμένα και αυτό συνέβη επειδή δεν τα ταλαιπώρησαν με τη συχνή χρήση συσκευών θερμότητας.

Εκείνο που προτείνει είναι να τις χρησιμοποιείτε μόνο όταν είναι απόλυτα αναγκαίο ώστε να αποφύγετε την ξηρότητα, τη θαμπάδα και το φριζάρισμα.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Facelift | Η επέμβαση που γυρνά πίσω το χρόνο στο πρόσωπο και το λαιμό

xristiana

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση Ειδών Για Τους Αστέγους

xristiana

9 Θέσεις Για ΑμεΑ Και Συγγενείς Στην Προκήρυξη

xristiana