ΚεντρικήΟμορφιά

Το lip balm δεν είναι μόνο για τα χείλη – 5 φανταστικοί beauty τρόποι για να το χρησιμοποιείτε καθημερινά!

29/1/2022

Το lip balm είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεστε τον τελευταίο χρόνο. Το έχετε πλέον πάντα μαζί σας μιας και η μάσκα προστασίας αφυδατώνει τα χείλη σας και πρέπει να τους προσφέρετε την απαραίτητη υγρασία αρκετές φορές μέσα στην ημέρα.

Αν και αυτή είναι η βασική του ιδιότητα οι make up arists έχουν διαφορετική άποψη: Αποκάλυψαν ότι στην πραγματικότητα είναι ένα μαγικό προϊόν που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με 6 τουλάχιστον διαφορετικούς τρόπους. 

Ως highlighter. Το μυστικό ανήκει στον Daniel Martin, make up artist της Meghan Markle και δημιουργό του νυφικού της μακιγιάζ.

Εκείνος αποκάλυψε ότι την μεγάλη μέρα της Meghan άπλωσε στα ζυγωματικά της ένα balm (για τα χείλη αλλά και τις υπόλοιπες ξηρές περιοχές τους προσώπου) ώστε να χαρίσει έξτρα λάμψη στο no make up make up look που έμελλε να γίνει θρυλικό από εκεί και στο εξής.

Τιθασεύει τα μαλλιά και τις φύτρες. Αν δεν μπορείτε να “ηρεμήσετε” τις φύτρες των μαλλιών σας απλώστε μικρή ποσότητα lip balm με τα δάχτυλα και χτενίστε με μια οδοντόβουρτσα.

Μπορείτε επίσης να χαρίσετε λείανση στις αφέλειες εφαρμόζοντας το αγαπημένος σας προϊόν αντί για κερί ή κρέμα φορμαρίσματος. Το ίδιο κάνετε και στα φρύδια.

Glossy eye look: Η γυαλιστερή και λαμπερή υφή στα βλέφαρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Αν δεν έχετε τη συγκεκριμένη υφή σκιάς μην στενοχωριέστε.

Απλώστε μικρή ποσότητα lip balm και στη συνέχεια της σκιά που έχετε επιλέξει. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο.

Χαρίζει διάρκεια στο άρωμα. Σίγουρα έχετε ακούσει τα solid perfumes. Πρόκειται για αρώματα σε κρεμώδη μορφή. Όχι δεν θα φτιάξετε μόνες σας κάτι τέτοιο.

Απλά θα ακολουθήσετε ένα τρικ των ειδικών που το θυμίζει. Βάλτε lip balm στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά και το ντεκολτέ και σ’ εκείνα ακριβώς τα σημεία ψεκάστε το άρωμα σας.

Θα παραμείνει στη θέση του για ώρες.

Scrub χειλιών: Αναμιγνύετε το lip balm με λίγη ποσότητα ζάχαρης και κάνετε την ωραιότερη και πιο φυσική απολέπιση στα χείλη.

Καλό είναι να επιλέξετε ένα  σε pot. Είναι πρακτικό ειδικά αν θέλετε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Tips για αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων με φυσικό τρόπο

xristiana

Δήμος Ευρώτα: Μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

xristiana

Δωρεάν Rapid Test COVID-19 Στο Παλαιό Φάληρο

xristiana