ΖώδιαΚεντρική

Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες»

♈️ ΚΡΙΟΣ
Από σήμερα η Αφροδίτη ορθοδρομεί, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες, παράλληλα όμως έχετε τη συνδρομή σημαντικών προσώπων μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ
Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά, παρόλα αυτά σήμερα θέλετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε δικούς σας ανθρώπους.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη ορθοδρομώντας σήμερα στον Αιγόκερω φέρνει σε εσάς νέα έσοδα μέσω τρίτων, είτε από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε παίρνετε σημαντική βοήθεια.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφει στην ορθή της φορά εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα που τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, μολονότι ο Ερμής ανάδρομος ακόμα μπορεί να… σαμποτάρει τις νέες γνωριμίες.

♌️ ΛΕΩΝ
Ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σας περιβάλλον, χάρη στην επιστροφή της Αφροδίτης, σε ορθή φορά, αλλά και στην καθημερινότητά σας.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σας, καθώς η Αφροδίτη παύει να είναι ανάδρομη στον τομέα των ερωτικών σας.

♎️ ΖΥΓΟΣ
Από σήμερα έρχεστε πιο κοντά με τους οικείους σας με την επιστροφή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε ορθή φορά.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σας, γίνεστε πιο εξωστρεφείς.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη, γίνεται και πάλι ορθόδρομη από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σας φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σας, σε μια περίοδο που προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήνετε πίσω σας την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσατε.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από σήμερα η Αφροδίτη επιστρέφοντας σε ορθή φορά στο προηγούμενο ζώδιο δείχνει πως το έδαφος προετοιμάζεται για σημαντικές εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη ορθοδρομεί από σήμερα, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σας, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο ξεκάθαρες καταστάσεις με φίλους.

Πηγή: Litsa Patera/Instagram

Related posts

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Προαγωγής Υγείας «Από Το Α Έως Το Ω: Μία Ακαδημία Για Γονείς»

xristiana

Φιλανθρωπική Δράση Από Το Ενημερωτικό Portal Timeforgoodnews.Gr

xristiana

Το βιβλίο ταξιδεύει στο Άλσος Περιστερίου

xristiana