ΚεντρικήΟμορφιά

Τα δυο χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση

8/1/2022

Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που έχεις να πας κάπου και δεν προλαβαίνεις να επισκεφθείς το κομμωτήριο. Άγχος. Πως θα είστε περιποιημένες; 

Επειδή λοιπόν δεν πιάνουν όλων των γυναικών τα χέρια σε βαθμό που να φτιάξουν τα μαλλιά τους σαν επαγγελματίες, πρέπει να υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές. Τις έχουμε!

Με δυο χτενίσματα τα οποία είναι διαχρονικά, κομψά και εύκολα να γίνουν, αυτές οι περιπτώσεις θα πάψουν να αποτελούν πρόβλημα. Ποια είναι λοιπόν αυτά; Η ψηλή αλογοουρά και το χαμηλό σινιόν. Μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα, γρήγορα σε όλους τους τύπους μαλλιών – αρκεί να έχουν το κατάλληλο μήκος-, ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα και σε κάθε περίπτωση. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι χτενίσματα μπαλαντέρ.

Για την ψηλή αλογοουρά, απλά χτενίστε καλά τα μαλλιά, τραβήξτε τα πίσω και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι στο χρώμα τους. Για να το καλύψετε, πιάστε μια τούφα μαλλιών και γυρίστε τη γύρω από την κοτσίδα στερεώνοντάς τη με ένα κρυφό τσιμπιδάκι και πάλι στο χρώμα των μαλλιών σας.

Για το χαμηλό σινιόν, θα μπορούσατε να το φτιάξετε πολύ στυλάτο με τη βοήθεια από ένα μπομπάρι στο χρώμα των μαλλιών σας. Πιάνετε τα μαλλιά μια χαμηλή αλογοουρά, περνάτε τα μαλλιά μέσα στο μπομπάρι, το καλύπτετε με τα μαλλιά, στερεώνετε στη βάση με ένα λαστιχάκι και τις άκρες που περισσεύουν τις γυρίζετε γύρω γύρω από το μπομπάρι για να κρύψετε το λαστιχάκι στερεώνοντάς τες και πάλι με φουρκέτες στο χρώμα των μαλλιών σας.

Πηγή: https://www.govastileto.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.govastileto.gr

Related posts

Δωρεάν Ιατρική Εξέταση Λεμφοιδήματος – Πρόληψη – Αντιμετώπιση στο Metropolitan Hospital

xristiana

Τι συμπληρώματα να πάρω; Ένας οδηγός για την καλύτερη επιλογή με βάση τις ανάγκες σας

xristiana

Το αποξηραμένο φρούτο που βοηθά στην απώλεια βάρους, βελτιώνει την πέψη και ρίχνει την πίεση

xristiana