ΚεντρικήΚοινωνικά

Έρχεται το 5ο Panda Tournament Ιάσονας Πανταζής 2026 WATERPOLO

6/3/2026

Ο νεαρός αθλητής waterpolo του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Ιάσονας Πανταζής τίμησε το σκουφάκι της ομάδας του με ήθος , δύναμη και χαμόγελο.

Ο ΑΟΠΦ δε λησμονεί τον αθλητή του . Με σεβασμό , αγάπη και συνέπεια διοργανώνει το ¨5ο Panda Tournament Ιάσονας Πανταζής¨ , κρατά ζωντανό το αποτύπωμα του αθλητή του και αποδεικνύει πως μια ομάδα είναι οικογένεια – και η οικογένεια δεν ξεχνά ποτέ.

Υπάρχουν στιγμές που ο αθλητισμός ξεπερνά τα όρια της άμιλλας και γίνεται μνήμη , συναίσθημα και υπόσχεση, ότι δεν ξεχνάμε.

Με βαθιά συγκίνηση ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θέτει υπό την αιγίδα του το Τουρνουά πόλο “Ιάσονας Πανταζής”, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου στο Ρέστειο Κολυμβητήριο της πόλης μας.

Ευελπιστούμε οι φίλοι του αθλητισμού να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΑΟΠΦ και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Related posts

Η έντονη γυμναστική μειώνει «δραματικά» τον κίνδυνο μεταστατικού καρκίνου, λένε οι επιστήμονες

xristiana

Τελικά τι ισχύει με τη σοκολάτα: Κάνει καλό ή όχι;

xristiana

Tips για να βρεις το ιδανικό άρωμα για εσένα

xristiana