ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητή φέτα παναρισμένη σε δημητριακά με μέλι

31/10/2025

Υλικά (3 μερίδες)

  • 80 γρ. φέτα, κομμένη σε μπαστούνια (σύνολο 4)
  • 1 μεγάλο μπολ με δημητριακά καλαμποκιού, θρυμματισμένα με τα χέρια (όχι σε μπλέντερ – δεν θέλουμε να γίνει σκόνη)
  • 1 μπολ με αλεύρι βρώμης
  • 3 ασπράδια, ανακατεμένα με πιπέρι
  • μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Βήμα 1: Παίρνουμε τα μπαστούνια φέτας ένα-ένα και τα βουτάμε πρώτα στο μπολ με το αλεύρι βρώμης.
  • Βήμα 2: Στη συνέχεια, τα περνάμε από το μπολ με τα ασπράδια και το πιπέρι.
  • Βήμα 3: Τέλος, τα βάζουμε στο μπολ με τα θρυμματισμένα δημητριακά, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.
  • Βήμα 4: Τοποθετούμε τα παναρισμένα μπαστούνια φέτας σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170°C, στον αέρα, για 15 λεπτά.
  • Βήμα 5: Αφήνουμε να κρυώσουν για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε με λίγο μέλι από πάνω.

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 29/4

xristiana

ΝΕΟ : Εκπτώσεις ΑμεΑ – Πολύτεκνοι σε ΟΑΣΑ – ΟΣΕΘ (ΟΑΣΘ) για το 2023

xristiana

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού ‘Αυτισμός-Ελπίδα’

xristiana