31/10/2025
Υλικά (3 μερίδες)
- 80 γρ. φέτα, κομμένη σε μπαστούνια (σύνολο 4)
- 1 μεγάλο μπολ με δημητριακά καλαμποκιού, θρυμματισμένα με τα χέρια (όχι σε μπλέντερ – δεν θέλουμε να γίνει σκόνη)
- 1 μπολ με αλεύρι βρώμης
- 3 ασπράδια, ανακατεμένα με πιπέρι
- μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Βήμα 1: Παίρνουμε τα μπαστούνια φέτας ένα-ένα και τα βουτάμε πρώτα στο μπολ με το αλεύρι βρώμης.
- Βήμα 2: Στη συνέχεια, τα περνάμε από το μπολ με τα ασπράδια και το πιπέρι.
- Βήμα 3: Τέλος, τα βάζουμε στο μπολ με τα θρυμματισμένα δημητριακά, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.
- Βήμα 4: Τοποθετούμε τα παναρισμένα μπαστούνια φέτας σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170°C, στον αέρα, για 15 λεπτά.
- Βήμα 5: Αφήνουμε να κρυώσουν για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε με λίγο μέλι από πάνω.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr
