6/9/2025…
Υλικά (6 μπολάκια)
- 1 μέτριος ανανάς κομμένος σε κυβάκια
- 400 γρ. γάλα καρύδας σε κονσέρβα με χαμηλά λιπαρά
- 35 γρ. corn flour
- (προαιρετικά) ινδική καρύδα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Βήμα 1: Βάζουμε τον ανανά με το γάλα καρύδας σε μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να διαλυθεί ο ανανάς.
- Βήμα 2: Σουρώνουμε το μείγμα σε κατσαρόλα και προσθέτουμε το corn flour, ανακατεύοντας καλά.
- Βήμα 3: Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εμφανιστούν τρυπούλες στον χυλό και να δούμε ότι έχει πήξει.
- Βήμα 4: Μοιράζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε να παγώσει. Αν θέλουμε, ρίχνουμε από πάνω λίγη ινδική καρύδα.
Πηγή: https://www.newsbeast.gr