ΚεντρικήΚοινωνικά

[Last Reminder] – Flea Market

11/4/2025

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου 12:00 – 21:00 επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά, η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Θεσσαλονίκης, το Flea Market Thessaloniki, στον εμβληματικό προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, κάτω από το περίφημο Τόξο.

Η φετινή διοργάνωση με 110 και πλέον συμμετέχοντες, αποτελεί το μεγαλύτερο flea market στην Ελλάδα.

Για 2 μέρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, κοινό κι ανεξάρτητοι δημιουργοί & παραγωγοί θα συναντηθούν στο καθιερωμένο ραντεβού τους που προσφέρει ένα χαρακτηριστικό χρώμα στο κέντρο της πόλης.

Ο κόσμος ανακαλύπτει προϊόντα, απολαμβάνει μουσική και φαγητό, ενώ οι συμμετέχοντες έρχονται κοντά προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις στον κόσμο του εμπορίου, να ανταλλάξουν ιδέες, να προβάλλουν τα προϊόντα τους και φυσικά να έρθουν σε επαφή με το αγοραστικό κοινό. 

Related posts

Ι. Βαρδακαστάνης: «Οι προσδοκίες του ελληνικού αναπηρικού κινήματος δεν κάμπτονται»

xristiana

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση μόλυνε το περιβάλλον πετώντας στάχτη σε χωράφι

xristiana

Κλιματικές καταστροφές: Πάνω από 43 εκατομμύρια παιδιά εκτοπίστηκαν από το 2016

xristiana