ΚεντρικήΠεριβάλλον

3 χρόνια incharge: Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς

24/10/2024

Το incharge «γεννήθηκε» για να προσφέρει μια ξέγνοιαστη εμπειρία ηλεκτροκίνησης σε όλους τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων οχημάτων που θέλουν να νιώθουν σίγουροι ότι έχουν τον έλεγχο κάθε στιγμή. Η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge.

Το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στην Ελλάδα. Οι ταχυφορτιστές incharge, που βρίσκονται στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, είναι προηγμένης τεχνολογίας και είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε 20 λεπτά. Τα 86 από τα 440 σημεία ταχυφόρτισης είναι εγκατεστημένα σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων AVIN & Shell, καθώς και σε άλλα σημεία εντός των ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό. Το προσεχές διάστημα θα τοποθετηθούν ταχυφορτιστές ισχύος 360KW τόσο στους αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε άλλα σημεία εντός πόλεων.

Φέτος, το δίκτυο incharge γιορτάζει 3 χρόνια και τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά.

  • Περισσότερα από 1600 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα, ώστε πάντα ο οδηγός να βρίσκει το σημείο που τον εξυπηρετεί- αύξηση 690% από το 2021
  • 760 τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα
  • Ταχύτητα φόρτισης, διαθέτοντας τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στο εθνικό δίκτυο και στους αυτοκινητόδρομους. Φορτιστές με ισχύ ως και 360kW που προσφέρουν έως 500χλμ. αυτονομία μόνο με 20’ φόρτισης.
  • Πάνω από 23.000 εγγεγραμμένοι χρήστες incharge
  • Εξυπηρέτηση, διαθέσιμη 24/7, ώστε οι οδηγοί των ηλεκτρικών οχημάτων να νιώθουν πάντα ασφάλεια.
  • Βραβευμένη εφαρμογή incharge – το απόλυτο εργαλείο για τον οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.
  • RFID card, για μία απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης, με ή χωρίς μπαταρία, σήμα κτλ.

Το incharge εξελίσσεται συνεχώς και προσθέτει νέες υπηρεσίες που θα κάνουν την εμπειρία των οδηγών ακόμα καλύτερη.

Πηγή: https://www.newmoney.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μειώσει τη σπατάλη τροφίμων

xristiana

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana

#Κανείς Μόνος: «Είμαι εδώ….Μίλα!»

xristiana