ΚεντρικήΟμορφιά

Νέα συλλογή μακιγιάζ για Φ/Χ ’24-’25 από τη Seventeen

14/10/2024

Η Seventeen υποδέχεται τη νέα σεζόν με τη συλλογή F/W 24-25 και νέες limited edition αποχρώσεις. Παλέτες ματιών, highlighter, νέες αποχρώσεις κραγιόν και lip gloss και νέα φθινοπωρινά βερνίκια δημιουργούν μια αύρα νοσταλγίας με σύγχρονη αφήγηση.

Οι νέες limited edition παλέτες ματιών Vibrant Eyes Quad Palettes εμπνέονται από τη φυσική χρωματική παλέτα του espresso makeup και τις μυστηριώδεις γκρι αποχρώσεις του rock-chic makeup.

Οι 4 σκιές κάθε παλέτας έχουν υψηλή χρωματική απόδοση και είναι πολύ σταθερές ενώ απλώνονται ομοιόμορφα και αναμειγνύονται εύκολα, κολακεύοντας κάθε χρώμα ματιών και τόνο επιδερμίδας.

Η νέα limited edition απόχρωση του Glow Magic Highlighter σε peachy-pink τόνους που αναμειγνύονται με χρυσές ανταύγειες, έχει έντονη χρωματική απόδοση και δημιουργεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιείται ως highlighter, αλλά και ως ρουζ ή σκιά. Τέλος, τα κραγιόν και τα gloss λανσάρονται σε nude αποχρώσεις αλλά και έντονο opaque χρώμα με τη mousse υφή των 2 νέων Matlishious Super Stay Lip Color, σε δύο νέες φλογερές αποχρώσεις.

Eπίσης, η Seventeen παρουσιάζει δύο νέες αποχρώσεις στα Matte Lasting Lipstick και 4 στα Lipstick Special, ενώ τα δροσερά lip gloss Juicy Shine εμπλουτίζονται με 3 νέες αποχρώσεις που ενυδατώνουν τα χείλη με juicy αίσθηση, τα προστατεύουν από τον ήλιο με SPF15 και προσφέρουν λάμψη που διατηρείται αναλλοίωτη όλη μέρα.

Τα looks ολοκληρώνονται με τις 14 νέες αποχρώσεις βερνικιών Studio Rapid Dry Longlasting Color, σε περλέ, μεταλλικές και λαμπερές αποχρώσεις.


Related posts

Υπουργείο Υγείας: Απαγόρευση εξαγωγών, υποχρεωτική δήλωση πωλήσεων και αποθεμάτων

xristiana

Ρινικές πλύσεις: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο βαριάς νόσησης και θανάτου από Covid-19

xristiana

Νεκροί αργυροπελεκάνοι στη λίμνη Δοϊράνη

xristiana