ΚεντρικήΚοινωνικά

Πρόσκληση σε εκδήλωση για “Διατροφή & Ευεξία, Το κλειδί για μακροχρόνια Υγεία

7\10\2024

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με το βλέμμα στραμμένο στη βελτίωση της ποιότητας  της ζωής των κατοίκων του , σας προσκαλεί σε εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου , Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος. Στην εκδήλωση με τίτλο “Διατροφή & Ευεξία , Το κλειδί για μακροχρόνια Υγεία”

οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν λιπομέτρηση και να ακούσουν πολύ χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές από σπουδαίους Επιστήμονες .

Ο Ευάγγελος Φουστέρης  MD,PHD Παθολόγος – Διαβητολόγος , Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Ιατρικός Διευθυντής MEDOC , θα μιλήσει για τους βασικούς άξονες αντιμετώπισης της μεταβολικής νόσου , ενώ ο Διονύσιος Βλάχος , Γενικός Ιατρός που ασχολείται με την Κλινική Διατροφή θα προτείνει συγκεκριμένες και εύκολες λύσεις προς την ίδια κατεύθυνση.

Η υγεία και η ευεξία μπορούν να επιτευχθούν και η ποιοτικότερη καθημερινότητα το ίδιο. Αρκεί οι επιστήμονες υγείας να απενοχοποιούν και να εμπνέουν το κοινό τους.

Related posts

Εννέα απλά βήματα για να αποφύγετε τις λοιμώξεις στην εγκυμοσύνη

xristiana

Οι οπτικές διαταραχές που προαναγγέλλουν το Αλτσχάιμερ

xristiana

Πρόσκληση του Junior Achievement Greece σε Εθελοντές Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

xristiana