ΚεντρικήΚοινωνικά

Πρόσκληση σε εκδήλωση για “Διατροφή & Ευεξία, Το κλειδί για μακροχρόνια Υγεία“

7/10/2024

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου με το βλέμμα στραμμένο στη βελτίωση της ποιότητας  της ζωής των κατοίκων του , σας προσκαλεί σε εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου , Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος. Στην εκδήλωση με τίτλο “Διατροφή & Ευεξία , Το κλειδί για μακροχρόνια Υγεία”

οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν λιπομέτρηση και να ακούσουν πολύ χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές από σπουδαίους Επιστήμονες .

Ο Ευάγγελος Φουστέρης  MD,PHD Παθολόγος – Διαβητολόγος , Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Ιατρικός Διευθυντής MEDOC , θα μιλήσει για τους βασικούς άξονες αντιμετώπισης της μεταβολικής νόσου , ενώ ο Διονύσιος Βλάχος , Γενικός Ιατρός που ασχολείται με την Κλινική Διατροφή θα προτείνει συγκεκριμένες και εύκολες λύσεις προς την ίδια κατεύθυνση.

Η υγεία και η ευεξία μπορούν να επιτευχθούν και η ποιοτικότερη καθημερινότητα το ίδιο. Αρκεί οι επιστήμονες υγείας να απενοχοποιούν και να εμπνέουν το κοινό τους.

Related posts

Προσωπικό γιατρό έχει αποκτήσει το 50% του πληθυσμού, πάνω από 4,4 εκατ. εγγραφές – Πού υπάρχουν προβλήματα

xristiana

11 απλοί τρόποι για να υιοθετήσετε μία ισορροπημένη δίαιτα και να μην τα παρατήσετε

xristiana

Κάνετε τη χωρίστρα στη μέση; 5+1 χτενίσματα για εσάς

xristiana