ΚεντρικήΜαγειρική

Ζυμαρικά με σολομό και σπανάκι

1/10/2024

Υλικά

  • 500 γρ. σολομό
  • 2 φλ. τσαγιού σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 60 γρ. τυρί κρέμα
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καρυκεύστε το σολομό με ρίγανη, δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
  2. Προσθέστε το σολομό, το σπανάκι, τα ντοματίνια και το τυρί κρέμα σε ένα ταψί για φούρνο και αλατοπιπερώστε τα λαχανικά.
  3. Ψήστε στους 200 βαθμούς για 12- 15 λεπτά.
  4. Βάλτε νερό να βράσει, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ώστε να γίνουν al dente.
  5. Σουρώστε τα ζυμαρικά, προσθέστε τα στο ταψί με το σολομό και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr…

Related posts

Τεό: Γεννήθηκε στην Ισπανία το πρώτο γενετικά τροποποιημένο αρνί

xristiana

Προχωρημένος καρκίνος μαστού: Τα οφέλη της άσκησης

xristiana

Οι καλύτερες τροφές για την υγεία του συκωτιού

xristiana