ΚεντρικήΟμορφιά

Tiktok beauty trend: Brat girl make up

25\9/2024…

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το brat girl trend ή όπως το ακούσαμε πολύ αυτό το καλοκαίρι, το brat girl summer. Μπορεί το καλοκαίρι πλέον σιγά σιγά να θυμίζει μια μακρινή ανάμνηση αλλά το brat aesthetic δεν τελειώνει εδώ σε καμία περίπτωση.

Η τάση αυτή ξεκίνησε με αφορμή το άλμπουμ της τραγουδίστριας Charlie XCX το οποίο είχε σαν τίτλο την λέξη «brat». Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται έχουν ως στόχο να μας μεταδώσουν την αίσθηση μιας ξέφρενης καλοκαιρινής νύχτας με ατελείωτη διασκέδαση.

Ναι, αλλά είναι πολλά παραπάνω από μουσική. Είναι μια γιορτή των ατελειών μας που δεν χρειάζεται να τις μισούμε αλλά να συμφιλιωθούμε μαζί τους και γενικότερα μας καλεί να ζήσουμε την ζωή πιο ανάλαφρα με λιγότερες σκοτούρες.

Πέρα όμως από στάση ζωής είναι έμπνευση για νέα τάσεις στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας. Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το έντονο πράσινο της γλίτσας (δεν ακούγεται πολύ ωραίο αλλά είναι αλήθεια). 

Τι είναι το brat make up;

Είναι λοιπόν, εμπνευσμένο από την μόδα του 2000 μεταδίδοντας το vibe της λάμψης, του cool girl vibe μέσα από έντονα μάτια, καλοσχηματισμένα φρύδια, φουσκωμένα χείλη και πινελιές έντονων χρωμάτων και ιδιαίτερα του πράσινου.

Η celebrity makeup artist Emily Gray ανέφερε ότι “Είναι το κλασσικό μακιγιάζ της Charlie XCX, με το μουτζουρωμένο μολύβι στα μάτια και τις πράσινες λεπτομέρειες στο make up τις οποίες προσθέτει είτε στα χείλη, είτε στα μάτια”.
Πάμε να δούμε πως θα το πετύχετε και εσείς.

Απαλό smokey eye

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο με γωνία το οποίο θα βουτήξετε σε μια μαύρη ή σκούρα καφέ σκιά που θα απλώσετε στο καπάκι του ματιού αλλά και κάτω από αυτό. Μόλις τα τοποθετήσετε τρίψτε τα μάτια σας ελαφρά για δημιουργήσετε το εφέ της μουτζούρας που θα σας δώσει το έντονο βλέμμα που επιθυμείτε.  

Έντονο ρουζ

Το ρουζ είναι απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση μιας και θέλουμε να δώσουμε την αίσθηση του ηλιοκαμένου. Μπορείτε να το τοποθετήσετε ψηλά στα μάγουλά σας πάνω από το bronzer σας ή αλλιώς να βάλετε αρκετή ποσότητα στα μήλα σας και να το σύρετε προς τα πάνω.

  Μολύβι χειλιών

Είναι ένα από τα βασικά βήματα για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε γιατί θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο έντονα και ζουμερά χείλη. Επιλέξετε ένα μολύβι σε nude απόχρωση ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

 Lip gloss

Αν θέλουμε τα χείλη μας να φαίνονται φυσικά και juicy δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσουμε το lip gloss, το οποίο σε συνδυασμό με το μολύβι θα δημιουργήσουν ένα ονειρεμένο lip combo.

Πηγή https://www.allyou.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

ΕΣΑμεΑ: Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Για Νέους 18-29 Με Αναπηρία Ή Χρόνια Πάθηση

xristiana

Δ. Ωραιοκάστρου: Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού – “Η πρόληψη σώζει ζωές”

xristiana

Ποια ζώδια πρέπει να δώσουν βάση στην εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε

xristiana