ΚεντρικήΜαγειρική

Τα πιο τέλεια μάφιν φράουλας

16/2/2024

Υλικά

  • 250γρ. φράουλες
  • 2 αυγά
  • 30γρ. στέβια
  • 60ml. γάλα αμυγδάλου
  • 100γρ. γιαούρτι
  • 1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 φακελάκι ζελέ φράουλας 0%
  • 150γρ. αλεύρι
  • 3κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι.

Εκτέλεση

Πλύνε και κόψε σε μικρά κομμάτια τις φράουλες σου και στράγγιξε τες με λίγο χαρτί κουζίνας. Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις καταψυγμένες. Στη συνέχεια, σε ένα μπολ βάλε τα αυγά με τη στέβια και ανακάτεψε καλά. Πρόσθεσε το γάλα αμυγδάλου και το γιαούρτι και ανακάτεψε πάλι. Ύστερα βάλε τη βανίλια και το φακελάκι του ζελέ, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ανακάτεψε καλά και ύστερα πρόσθεσε και τις φράουλες (άσε πολύ λίγες φράουλες για τη διακόσμηση). Βάλε το μείγμα σου σε φορμάκια για μάφιν πρόσθεσε από πάνω τις υπόλοιπες φράουλες και ψήσε στον φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς. Καλή σας απόλαυση!

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Πρωινό τρέξιμο με άδειο στομάχι; Όλα όσα θες να ξέρεις

xristiana

Πώς επηρεάζουν οι κολπικές πλύσεις τη γονιμότητα

xristiana

Δωρεάν Rapid Tests Από Κινητή Μονάδα Του ΕΟΔΥ

xristiana