News ΑΜΕΑΚεντρική

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Τιμά Την Παγκόσμια Ημέρα Της Μητέρας Με Δυο Εκδηλώσεις

14/5/2023

Ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας μαζί με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης. Περιμένουμε όλα τα παιδιά ( τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης ) για να παίξουμε μαζί, να γελάσουμε μαζί, να ζωγραφίσουμε μαζί και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές.

Την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 11.00 -13.00 στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» (πλάι στην παιδική χαρά). Θα είμαστε όλοι εκεί.

Ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Ψ.Υ) και ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σας προσκαλεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Καραπάντσειο Κέντρο, θεατρική σκηνή “Σοφία Βέμπο” (Μ.Αλεξάνδρου 22) για να τιμήσει την Μητέρα – “Φύλακα Άγγελο” Παιδιών με Αναπηρία.

Πηγή: https://thesstoday.gr

Related posts

Για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πολίτες κατά κρατών για το περιβάλλον

xristiana

ΕΕ: Ο ευρωπαϊκός Νότος κινδυνεύει από την ξηρασία ως και τον Νοέμβριο

xristiana

Από το Σμυρναίικο τραγούδι στο μουσικό πέλαγος του Μίκη Θεοδωράκη και το «Άξιον εστί» – Αφηγητής ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

xristiana