ΚεντρικήΟμορφιά

Ιδέες για εντυπωσιακά looks… μέσα στο σπίτι-Τα πιο κομψά loungewear outfits

17/11/2022

To μόνο θετικό της καραντίνας που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι πως μάθαμε να είμαστε λίγο πιο κομψές στο σπίτι μας. Η τάση των loungewear και homewear ρούχων κυριάρχησε και συνεχίζει να κυριαρχεί. Γνωστές influencers μας δείχνουν τι φοράνε μέσα στο σπίτι τους και μας εμπνέουν πολύ με το στιλ τους.

#1. Η Camila Coelho φοράει τις σατέν πιτζάμες της και δείχνει υπέροχη ακόμα και μέσα στο σπίτι της. Η γνωστή fashionista επιλέγει ριγέ πιτζάμες που συνδυάζει με crop top.

#2. H Chiara Ferragni στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ποζάρει μπροστά από αυτό με το πιο απλό καθημερινό της look. Η Chiara μέσα στο σπίτι της φοράει άνετα κολάν και oversized πουλόβερ και μπλούζες που την κάνουν να αισθάνεται άνετα.

#3. Η Εlsa Hosk υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που είναι τα πλεκτά ρούχα. Η γνωστή fashionista επιλέγει πράσινη ζακέτα και ασορτί μίνι φούστα και δείχνει υπέροχη.

#4. Η Negin Mirsalehi φοράει τη φόρμα της με ασορτί crop top και φουτεράκι και ολοκληρώνει το homewear look της με έναν ατημέλητο κότσο στα μαλλιά και κοσμήματα.

#5. Η Danielle Bernstein φοράει την oversized ζακέτα της με loafers και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να δείχνει εντυπωσιακή ακόμα και μέσα στο σπίτι.

#6. Η Αimee Song διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια είναι λάτρης των πλεκτών φορεμάτων που επιλέγει πολύ τακτικά στην καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, η Aimee συνδυάζει το φόρεμά της με μια μακριά oversized ζακέτα και μερικά διακριτικά κοσμήματα.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο; Ποιο θα επέλεγες εσύ για μέσα στο σπίτι;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Πως θα διατηρήσεις τα μακριά μαλλιά σου υγιή και λαμπερά μετά τα 40

xristiana

Διήμερο εκδηλώσεων με θέμα τις «Εξαρτήσεις»

xristiana

Το Δάσος των Μουριών με τα αιωνόβια δέντρα γίνεται ξανά επισκέψιμο μετά από 20 χρόνια – με μονοπάτια και για ΑΜΕΑ

xristiana