ΚεντρικήΟμορφιά

Ιδέες για εντυπωσιακά looks… μέσα στο σπίτι-Τα πιο κομψά loungewear outfits

17/11/2022

To μόνο θετικό της καραντίνας που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι πως μάθαμε να είμαστε λίγο πιο κομψές στο σπίτι μας. Η τάση των loungewear και homewear ρούχων κυριάρχησε και συνεχίζει να κυριαρχεί. Γνωστές influencers μας δείχνουν τι φοράνε μέσα στο σπίτι τους και μας εμπνέουν πολύ με το στιλ τους.

#1. Η Camila Coelho φοράει τις σατέν πιτζάμες της και δείχνει υπέροχη ακόμα και μέσα στο σπίτι της. Η γνωστή fashionista επιλέγει ριγέ πιτζάμες που συνδυάζει με crop top.

#2. H Chiara Ferragni στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ποζάρει μπροστά από αυτό με το πιο απλό καθημερινό της look. Η Chiara μέσα στο σπίτι της φοράει άνετα κολάν και oversized πουλόβερ και μπλούζες που την κάνουν να αισθάνεται άνετα.

#3. Η Εlsa Hosk υιοθετεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που είναι τα πλεκτά ρούχα. Η γνωστή fashionista επιλέγει πράσινη ζακέτα και ασορτί μίνι φούστα και δείχνει υπέροχη.

#4. Η Negin Mirsalehi φοράει τη φόρμα της με ασορτί crop top και φουτεράκι και ολοκληρώνει το homewear look της με έναν ατημέλητο κότσο στα μαλλιά και κοσμήματα.

#5. Η Danielle Bernstein φοράει την oversized ζακέτα της με loafers και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να δείχνει εντυπωσιακή ακόμα και μέσα στο σπίτι.

#6. Η Αimee Song διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια είναι λάτρης των πλεκτών φορεμάτων που επιλέγει πολύ τακτικά στην καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, η Aimee συνδυάζει το φόρεμά της με μια μακριά oversized ζακέτα και μερικά διακριτικά κοσμήματα.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο; Ποιο θα επέλεγες εσύ για μέσα στο σπίτι;

Πηγή: https://www.faysbook.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.faysbook.gr

Related posts

Ιλαρά: Σε άνοδο τα κρούσματα στην Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας

xristiana

Τα δέκα καλύτερα φρούτα και λαχανικά πλούσια σε βιταμίνη C για να αντιμετωπίσεις το κρύο

xristiana

Τρεις σπιτικές λύσεις για την πιτυρίδα

xristiana