ΚεντρικήΠεριβάλλον

Ποδηλατικός Γύρος στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης

4/10/2026

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού σας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχετε στον Ποδηλατικό Γύρο της πόλης μας, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026, σε μια όμορφη δράση με πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια.

H εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 από την Πλατεία Βάρναλη και η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι: Πλατεία Βάρναλη – Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Θράκης – Καλλιπόλεως – Ιασωνίδου – Ξάνθου – Ευριπίδου – Μακεδονομάχων – Αγ. Βαρβάρας – Ηπείρου – Θράκης – 28ης Οκτωβρίου – Ειρήνης – Μ. Γερουλάνου – Πλατεία Βάρναλη (τερματισμός).

Φοράμε αθλητικά ρούχα, παίρνουμε από τα σπίτια μας ένα παγούρι με νερό και το κράνος μας και πάμε να ποδηλατήσουμε παρέα στις γειτονιές της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα εκείνη, πριν την έναρξη του Ποδηλατικού Γύρου στην πλατεία Βάρναλη.

Related posts

RWE: Αγοράζει τα υπεράκτια αιολικά της Vattenfall στο Ηνωμένο Βασίλειο για 1,2 δισ δολ.

xristiana

Ζελέ σοκολάτας

xristiana

13 στοιχεία προσωπικότητας που είναι «χαρίσματα»… μέχρι να σε εξαντλήσουν

xristiana