ΚεντρικήΚοινωνικά

Με αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο ανοίγει ο «Παλλήνιος Σεπτέμβρης 2026»

25/8/2026

Με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, αφιερωμένη σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές και στιχουργούς, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, ανοίγει το Σάββατο 29 Αυγούστου ο φετινός «Παλλήνιος Σεπτέμβρης 2026» του Δήμου Παλλήνης.

Η πρώτη εκδήλωση του πολιτιστικού θεσμού θα πραγματοποιηθεί στις 21:00, στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη, με το έντεχνο μουσικό συγκρότημα «EMMELON», σε μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό μέσα από αγαπημένα τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα του σπουδαίου στιχουργού.

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Ελευθέριος Μαυρομμάτης, ενώ συμμετέχουν οι Α. Σιγαλός και Μαρίνα Μανωλάκου στο τραγούδι, οι Ν. Μανιταράς και Θ. Σοφράς στην κιθάρα και το μπάσο αντίστοιχα, ο Θ. Αιγινίτης στα τύμπανα και ο Α. Ντίνας στο μπουζούκι.

Ο Δήμος Παλλήνης καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες να δώσουν το «παρών» στην πρώτη βραδιά του «Παλλήνιου Σεπτέμβρη 2026», ενός θεσμού που και φέτος φέρνει τον πολιτισμό κοντά σε όλους, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους και ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.

Related posts

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

xristiana

23/6: Αφροδίτη στους Διδύμους – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Από Τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Και Αλληλεγγύης

xristiana