ΚεντρικήΚοινωνικά

«Κατάθλιψη: η μάστιγα της εποχής. Ενδείξεις και αντιμετώπιση»

1/2/2026

Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας:

Λήξη χειμερινού εξαμήνου με διάλεξη της Αλεξάνδρας Καππάτου

👉 Θέμα: «Κατάθλιψη: η μάστιγα της εποχής. Ενδείξεις και αντιμετώπιση»

📍Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας (Μπακογιάννη και Παναγούλη)

📆 Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου ⏰️ 7:00 μ.μ. / Είσοδος Ελεύθερη

Στο νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, στη συμβολή των οδών Παύλου Μπακογιάννη και Αλέκου Παναγούλη, θα πραγματοποιηθεί η λήξη του χειμερινού εξαμήνου του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας και η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Κατά την τελευταία επιστημονική διάλεξη του χειμερινού εξαμήνου, η διακεκριμένη ψυχολόγος, παιδοψυχολόγος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Καππάτου θα αναπτύξει το θέμα: «Κατάθλιψη: η μάστιγα της εποχής. Ενδείξεις και αντιμετώπιση».

Η αναβληθείσα ομιλία του καθηγητή Στρατηγικού Σχεδιασμού Οργανισμών και Επιχειρήσεων Θάνου Κριεμάδη με θέμα: «Διοίκηση Ανθρώπων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου 2026, το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Related posts

ΕΛΤΑ Courier: Ποια Σχολικά Είδη Συγκεντρώνει Και Φέτος Για Το «Χαμόγελο Του Παιδιού»

xristiana

Πώς διαβάζουμε τα αποτελέσματα του test Παπανικολάου (vid)

xristiana

Διενέργεια Δωρεάν Rapid Tests, Στη Βάρδα Και Την Ανδραβίδα

xristiana