News ΑΜΕΑΚεντρική

Γ. Φερετζάνης: Ψηφιακή ενδυνάμωση και κοινωνική πολιτική στην Κορινθία

30/1/2026

Την ένταξη τριών Δήμων της Κορινθίας στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Ενδυνάμωση για Ηλικιωμένους και Άτομα με Αναπηρία» χαιρετίζει ο Γιώργος Φερετζάνης, Επικεφαλής Νομικός Σύμβουλος της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Σε δήλωσή του, ο κ. Φερετζάνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις δημοτικές αρχές για την επιτυχή ένταξή τους στο πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της πρωτοβουλίας για την κοινωνική συνοχή και την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην ψηφιακή εποχή.

«Πρόκειται για ένα ουσιαστικό βήμα που ενισχύει την αυτονομία, την κοινωνική συμμετοχή και την ποιότητα ζωής των ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία. Με το καλό η υλοποίησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φερετζάνης έχει ασκήσει διαρκείς και ουσιαστικές κατευθύνσεις σε θέματα κοινωνικής πολιτικής που αφορούν την Κορινθία, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση και προώθηση δράσεων με κοινωνικό αποτύπωμα και πραγματικό όφελος για τις τοπικές κοινωνίες.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τη μείωση του ψηφιακού αποκλεισμού και την ενδυνάμωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με έμφαση στην εκπαίδευση, την προσβασιμότητα και τη συμπερίληψη.

Πηγή: https://korinthostv.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Η skincare ρουτίνα που ακολουθώ στα 30 για λαμπερή επιδερμίδα

xristiana

Θέλετε δύο μισθούς τον μήνα για να κάνετε κακά για χάρη της επιστήμης;

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana