ΚεντρικήΠεριβάλλον

Συνεχίζεται το σερί καλοκαιρίας – Παροδικές τοπικές νεφώσεις σήμερα

18/12/2025

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, ο καιρός σε όλη τη χώρα, με παροδικές τοπικές νεφώσεις, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη κυρίως τις πρωινές και νυχτερινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 18 και τοπικά στα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Μεξικό: Στρέφεται στην τεχνολογία για να καταπολεμήσει την ακραία ξηρασία που έχει προκαλέσει η κλιματική κρίση – Θα προκαλεί τεχνητά βροχή

xristiana

Προσωπικός βοηθός για ΑΜΕΑ αιτήσεις: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος

xristiana

«Κατασκηνώσεις ΑμεΑ» Του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

xristiana