8/12/2025
Υλικά (4 μερίδες)
- 400 γρ. gnocchi
- 350 γρ. στήθος κοτόπουλου σε μπουκιές
- 120 γρ. φέτα με λιγότερο αλάτι και λιπαρά
- 1 κούπα ντοματίνια
- 1 κούπα πολύχρωμες πιπεριές σε λεπτές λωρίδες
- 3-4 κ.σ. τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά
- 10 ml ελαιόλαδο
- χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βήμα 1: Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη φέτα και το κίτρινο τυρί.
- Βήμα 2: Ανακατεύουμε καλά, ώστε το λάδι και τα καρυκεύματα να πάνε παντού.
- Βήμα 3: Τοποθετούμε το κομμάτι της φέτας στο κέντρο και το τριμμένο τυρί διάσπαρτα στο ταψί.
- Βήμα 4: Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C, στις αντιστάσεις, για 30 λεπτά.
- Βήμα 5: Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20 λεπτά.
