22/12/2025
Παραμονή Χριστουγέννων έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου οι Χορωδίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και η Έλλη Πλατάνου θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα με…εκείνα τα γνώριμα, που σε κάνουν να θυμάσαι, να συγκινείσαι, να πιστεύεις λίγο παραπάνω στο ¨μαζί¨. Με σεβασμό και αγάπη, θα ακουστούν κάλαντα και άλλα πολύ γνώριμα ακούσματα που θα ζεστάνουν τις ψυχές μας.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, δήλωσε σχετικά:
“Κάντε τη βόλτα και τα ψώνια σας στη Φαληριώτικη αγορά κι ελάτε να κάνουμε την πόλη μας λίγο πιο τρυφερή, πιο ζεστή προσφέροντας ό,τι ο καθένας μπορεί σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Οι Εθελοντές μας θα είναι εκεί να παραλαμβάνουν τις προσφορές σας για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας“
Στον χώρο θα βρίσκονται οι Εθελοντές προκειμένου να παραλαμβάνουν τις προσφορές σας σε είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.
Πηγή: https://www.notia.gr
