ΚεντρικήΚοινωνικά

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας παρεξηγημένος καλικάντζαρος»

4/12/2025

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη συνεχίζουν τη δράση «Κυριακή στη Βιβλιοθήκη» και σας προσκαλούν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. στην παρουσίαση του παιδικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού «Ένας παρεξηγημένος καλικάντζαρος».

Η ιστορία του μικρούλη, καλόκαρδου καλικάντζαρου που βρίσκεται στην ανθρώπινη γη και προσπαθεί να εκπληρώσει το πιο όμορφο όνειρό του να φτάσει στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, μεταμορφώνεται σε μια γιορτινή, τρυφερή αφήγηση γεμάτη χαμόγελο, ευτυχία και γλυκιά προσμονή.

Ένα παραμύθι της συγγραφέως Ζωής Καρούτσου – Φράγκου που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών και μιλά για την καλοσύνη, την κατανόηση και τη μαγεία των Χριστουγέννων, φωτίζοντας την αξία του να βλέπουμε πίσω από τις πρώτες εντυπώσεις.

Η δράση θα συνοδευτεί από δημιουργικά παιχνίδια, συζήτηση και όμορφες στιγμές, που ενώνουν τα παιδιά με τη δύναμη της λογοτεχνίας και το πνεύμα των γιορτών.

Είσοδος Ελεύθερη.

Related posts

7 λόγοι που κάνουν το face roller το απόλυτο beauty tool

xristiana

Ψυχοδραματικό Εργαστήριο Για Εφήβους Στο Παράρτημα Της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά Στο Νέο Φάληρο

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Την 1η Φεβρουαρίου, Δίπλα Από Το Σχολείο Που Δολοφονήθηκε Ο Άλκης

xristiana