ΚεντρικήΚοινωνικά

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

5/11/2025

Η ΑΜΚΕ «Φωτόδεντρα» διοργανώνει το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2025 (ώρα: 17:00 – 19:00) μια δωρεάν βιωματική συνάντηση γονέων με παιδιά στην εφηβεία, στον χώρο της στον Άλιμο, Ευριπίδου 12.

Το δωρεάν βιωματικό εργαστήριο για γονείς παιδιών στην εφηβεία (ηλικίες από 12 έως και 17 ετών) τιτλοφορείται «Γονείς στην καταιγίδα της εφηβείας» και επιχειρεί μέσα από συζήτηση και παιχνίδια, να δει την εφηβεία όχι ως ένα πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε, αλλά ως μια διεργασία που θέλουμε να κατανοήσουμε, να φροντίσουμε και να χαρούμε.

Τη διαδραστική συνάντηση γονέων με θέμα το βίωμα της εφηβείας συντονίζουν ο Θάνος Μαντάς, Κοινωνικός Λειτουργός – Συστημικός Ψυχοθεραπευτής και η Λαμπρινή Σταμάτη, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους!

Δηλώσεις συμμετοχής στο: https://bit.ly/LT-08112025 μέχρι την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Πληροφορίες: Λαμπρινή Σταμάτη, 6997715382

Related posts

Πρώτο παγκρήτιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορωδιών

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Κορωνοϊός: 4.081 κρούσματα – 16 θάνατοι – 125 σε ΜΕΘ

xristiana