News ΑΜΕΑΚεντρική

Εκδήλωση στήριξης από το Σωματείο «Οι Φίλοι» του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

26/11/2025

Το Σωματείο «Οι Φίλοι» του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης) προσκαλεί το κοινό σε απογευματινή εκδήλωση τύπου CAFE, με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση των δράσεών του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025, στις 18:00, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο του Σωματείου, να στηρίξουν τις προσπάθειες του Παραρτήματος και να απολαύσουν μια ζεστή, γιορτινή συνάντηση.

Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση της κοινότητας και στην προώθηση της συμμετοχής των πολιτών στις πρωτοβουλίες που αφορούν την υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία στην Ξάνθη.

Related posts

Αυτή είναι η κορυφαία άσκηση κατά του διαβήτη – Ελέγχει το σάκχαρο στο αίμα και αναδιαμορφώνει τη μεταβολική σας υγεία

xristiana

Πάνω από 36 βαθμούς Κελσίου έδειξε σήμερα ο υδράργυρος

xristiana

11 τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες τις οποίες επιβάλλεται να βάλετε στη διατροφή σας

xristiana