ΚεντρικήΜαγειρική

Ψητή φέτα παναρισμένη σε δημητριακά με μέλι

31/10/2025

Υλικά (3 μερίδες)

  • 80 γρ. φέτα, κομμένη σε μπαστούνια (σύνολο 4)
  • 1 μεγάλο μπολ με δημητριακά καλαμποκιού, θρυμματισμένα με τα χέρια (όχι σε μπλέντερ – δεν θέλουμε να γίνει σκόνη)
  • 1 μπολ με αλεύρι βρώμης
  • 3 ασπράδια, ανακατεμένα με πιπέρι
  • μέλι για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Βήμα 1: Παίρνουμε τα μπαστούνια φέτας ένα-ένα και τα βουτάμε πρώτα στο μπολ με το αλεύρι βρώμης.
  • Βήμα 2: Στη συνέχεια, τα περνάμε από το μπολ με τα ασπράδια και το πιπέρι.
  • Βήμα 3: Τέλος, τα βάζουμε στο μπολ με τα θρυμματισμένα δημητριακά, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.
  • Βήμα 4: Τοποθετούμε τα παναρισμένα μπαστούνια φέτας σε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170°C, στον αέρα, για 15 λεπτά.
  • Βήμα 5: Αφήνουμε να κρυώσουν για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε με λίγο μέλι από πάνω.

Related posts

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Οι Γερμανικές Σπουδές στην Ελλάδα σήμερα – Η νέα γενιά ερευνητριών και ερευνητών από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη σε διάλογο»

xristiana

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τι αλλάζει με τους 500.000 έξυπνους μετρητές το 2023 – Ετοιμάζουν ειδικά τιμολόγια οι προμηθευτές

xristiana

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

xristiana