ΚεντρικήΚοινωνικά

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» 2025

17/10/2025

Οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής από την Αστική Σχολή την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, ώρες 17:30 – 20:30, και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, ώρες 10:00 – 14:00.

Οι συμμετέχοντες εκτός νομού θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, ώρες 08:30 – 09:30, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», στην πλατεία Ελευθερίας.

Η πλατφόρμα εγγραφής θα παραμείνει ανοικτή έως την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 23:59.

Μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας δεν θα πραγματοποιείται καμία επιπλέον εγγραφή.

Προσοχή: Στο σημείο της αφετηρίας (Πλατανόδασος) δεν θα διανέμονται αριθμοί συμμετοχής.

  • Διαθεσιμότητα σε τουαλέτες στην έναρξη και στον τερματισμό

Στην έναρξη θα υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες στο κατάστημα «Πλατανόδασος»

Στον τερματισμό θα είναι διαθέσιμες οι δημοτικές τουαλέτες στο Δημαρχείο, στην έξοδο του δημοτικού πάρκινγκ (P1).

  • Μεταφορά αθλητών προς το Πλατανόδασος – Κυριακή 26/10/2025

Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 08:45 και το τελευταίο στις 10:15, από την πλατεία Ελευθερίας.

  • Γιατροί του αγώνα

-Παγωνίδης Δημήτριος, Ορθοπεδικός

-Τατόλα Βάια, Παθολόγος

5. Photo Booth στην Πλατεία Ελευθερίας

Μετά τον τερματισμό, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν μια δωρεάν αναμνηστική φωτογραφία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Photo Booth και να την πάρουν μαζί τους φεύγοντας, ως ενθύμιο της συμμετοχής τους στη διοργάνωση.

6. Οι σταθμοί υδροδοσίας

-Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας

-Σβορώνος

-Ανδρομάχη

-Colloseum

-Πλατεία Ελευθερίας

Παρακαλούμε κρατήστε τη διαδρομή καθαρή! Πετάξτε τα πλαστικά στους κάδους και τις σακούλες που θα υπάρχουν σε όλη τη διαδρομή.

7. Η μικρή διαδρομή στον πεζόδρομο ξεκινάει ακριβώς στις 11:00

Στην αρχή του πεζόδρομου (στο σημείο του σιντριβανιού) θα βρίσκεται υπάλληλος του Τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης, ο οποίος θα συντονίσει τους συμμετέχοντες και θα δώσει την εκκίνηση.
Καθ’ όλη τη διαδρομή μέχρι τον τερματισμό, θα υπάρχουν εθελοντές που θα φροντίζουν για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των δρομέων.
Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης θα πλαισιώσει μουσικά το σημείο της εκκίνησης, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

8. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, επίσημος συνεργάτης του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» – Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών. Παράλληλα, θα πραγματοποιείται καταγραφή νέων εθελοντών δοτών μέσω δειγματοληψίας σιέλου.

Παρακαλούνται όλοι οι παρευρισκόμενοι στο σημείο του τερματισμού και κατά μήκος του πεζόδρομου, να μην παρεμποδίζουν την πρόσβαση των δρομέων.
Ιδιαίτερη προσοχή ζητείται από τους γονείς, ώστε να επιβλέπουν τα μικρά παιδιά που συνοδεύουν με πατίνια ή ποδήλατα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Related posts

Επέμβαση απώλειας βάρους: Οι επιπτώσεις στα οστά

xristiana

Πυκνές χιονοπτώσεις και την Τρίτη – Πότε θα εξασθενήσει η κακοκαιρία

xristiana

Προληπτικός Έλεγχος Νεογνών: Φαινυλκετονουρία, Υποθυρεοειδισμός, G6PD

xristiana