ΚεντρικήΚοινωνικά

«Η ιστορία της Ίριδας» της Σωσώς Μακρή

28/10/2025

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη συνεχίζουν τη δράση «Κυριακή στη Βιβλιοθήκη» που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους και που φέρνει τα παιδιά της πόλης μας σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του βιβλίου μέσα από δημιουργικές αφηγήσεις και διαδραστικές παρουσιάσεις.

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 11:00 π.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Ρεθύμνης & Δωδεκανήσου 37, Αργυρούπολη), τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών θα γνωρίσουν το υπέροχο βιβλίο της Σωσώς Μακρή «Η ιστορία της Ίριδας».

Μέσα από μια ζωντανή παρουσίαση γεμάτη φαντασία και χρώματα, οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν στον κόσμο της Ίριδας και θα ανακαλύψουν τις αξίες της φιλίας, της χαράς, της δημιουργικότητας και της πίστης στα όνειρα. Ένα παραμύθι που εμπνέει τα παιδιά να βλέπουν τη ζωή με φως και αισιοδοξία.

Μια ακόμα ξεχωριστή “Κυριακή στη Βιβλιοθήκη” σας περιμένει γεμάτη ιστορίες, χαμόγελα και χρώματα!

Related posts

Θ. Πλεύρης: Το αργότερο μετά από 6 εβδομάδες θα επαναλειτουργήσει κανονικά το Παίδων Πεντέλης

xristiana

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα Διακοπών για άτομα ΑΜΕΑ που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας το Σεπτέμβριο του 2025

xristiana

Αντηλιακό: Τα πιο συχνά λάθη στην εφαρμογή του και πώς θα τα αποφύγετε

xristiana