28/10/2025
Ο Δήμος Πετρούπολης θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 20:30, στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου), τη θεατρική ομάδα, «Φιλοτέχνες», η οποία θα παρουσιάσει το έργο του Τζέφρι Άρτσερ, «Η Απόφαση».
Η παράσταση -που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, «Πάμε Θέατρο στο Πνευματικό Κέντρο»- μεταφέρει την πλοκή σε μία αίθουσα δικαστηρίου και προσκαλεί το κοινό να αποφασίσει για την ενοχή ή την αθωότητα του κεντρικού ήρωα.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία & δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Ματαράγκας
Πρωτότυπη μουσική: Λάζαρος Σουσλόγλου
Σκηνικά – κοστούμια: Παναγιώτης Μανίκας
Φωτισμοί: Παναγιώτης Ψύχας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ελένη Αγριοπούλου
Φωτογραφία: Μιχάλης Μπινιάρης
Παίζουν: Σωτήρης Αθανασόπουλος, Ελένη Αγριοπούλου, Γεωργία Παπαπέτρου, Δημήτρης Χρηστάκος, Όλγα Παζάκου, Μαρία Σουλιώτη – Νεκταρία Πινκερίδη, Μαριάννα Χριστοφιλοπούλου, Δημήτρης Μερεντίτης, Χρύσα Γαλανάκη, Τζο Καραγεωργίου
Διάρκεια παράστασης: 120′
Διοργάνωση: Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας
Πληροφορίες: Τμήμα Πολιτισμού, 212 8098222

