ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία

31/10/2025

Μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς παραδίδει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), με τη νέα εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα 3 Νοεμβρίου.

Το ραντεβού ζωής δίνεται στο χώρο της ΔΕΘ-Helexpo και συγκεκριμένα στο  Κύτταρο 14 έναντι του περιπτέρου 1, το διάστημα 15.30-19.30. «

Όπως η ζωή είναι υπέρτατο αγαθό, έτσι και το αίμα θεωρείται το πιο πολύτιμο συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Κάθε σταγόνα αίματος που δίνεις, μπορεί να σώσει μια ζωή», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Παναγιώτης Καρασαββίδης.

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές του έτους η ΟΕΕΘ λειτουργεί Τράπεζα Αίματος, στην οποία ο κάθε πολίτης αφού επισκεφτεί οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, μπορεί να δώσει αίμα στο όνομα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης και στον αριθμό μητρώου 17222.

Related posts

Το δείπνο που ρυθμίζει το έντερό σας ενώ κοιμάστε – Τι πρέπει να έχει το πιάτο σας

xristiana

Πώς θα απαλλαγείτε γρήγορα από τον πόνο του άνω άκρου

xristiana

Δ. Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν τα μαθήματα κοινωνικού γραμματισμού σε γυναίκες με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο

xristiana