ΚεντρικήΠεριβάλλον

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων – Πού θα βρέξει

26/9/2025

Σε ρυθμούς φθινοπώρου από σήμερα η χώρα μας με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους, ενώ βροχές αναμένονται αρχικά στα νότια και το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Ειδικότερα, για σήμερα, Παρασκευή, αναμένονται στα ηπειρωτικά και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και βαθμιαία στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Θα φτάσει στα βόρεια και τα νησιά του Αιγαίου τους 25 με 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 28 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους με 29 βαθμούς Κελσίου.

Related posts

Πρόσωπο: Το μυστικό ομορφιάς που «κρύβεται» στην κατάψυξή σας

xristiana

Οι άνθρωποι ευθύνονται για πάνω από το 90% των πετρελαιοκηλίδων στις θάλασσες

xristiana

Οι νέες πιθανότερες χρονολογίες για την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης

xristiana