ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία

1/8/2025

Την τέταρτη εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Αριστείδη Σαράφη διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Αυγούστου ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Αγίου Λαυρεντίου, η Τοπική Κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου και η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Βόλου.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί στον σταθμό του χωριού από τις 18:00 ως τις 20:00. Ο Αριστείδης Σαράφης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό το 202, όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα ο 46χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του.

Από εκείνη τη στιγμή η οικογένειά του και η κοινότητα του Αγίου Λαυρεντίου διοργανώνει κάθε χρόνια μία εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του με τον εκλιπόντα κατά τη διάρκεια της ζωής του να είναι συνειδητός αιμοδότης, στηρίζοντας ουσιαστικά επί 25 χρόνια που αιμοδοτούσε, όσους είχαν ανάγκη.

Related posts

Θλιβερές εικόνες με δεκάδες νεκρά μαυροδέλφινα σε παραλία της Αυστραλίας – Αισιοδοξία για άλλα 45

xristiana

Προσωπικός γιατρός: Όλες οι διευκρινίσεις για τα πέναλτι – Μέχρι πότε «παγώνουν», πώς θα εγγραφείτε

xristiana

1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής

xristiana