ΚεντρικήΚοινωνικά

Δράση για την Υγεία και την Ευεξία στην Τρίτη Ηλικία

21/8/2025

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τις Μονάδες Ψυχικής Αποκατάστασης (Μ.Ψ.Α.) Άγιος Κοσμάς και Άγιος Νικόλαος της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα διοργανώνουν μια ξεχωριστή δράση για τη σωματική και ψυχική υγεία στην Τρίτη Ηλικία.
Η δράση με θέμα «Υγεία και Ευεξία στην Τρίτη Ηλικία» θα πραγματοποιηθεί στο Ά ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας (Λεωφόρος Δεκελείας 154), την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2025, 10:00-12:00.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια με τη συνδρομή ψυχολόγου και άλλων επαγγελματιών ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπεύτριας και γυμνάστριας.
Η μέριμνα για την φροντίδα και τη στήριξη της Τρίτης Ηλικίας αποτελεί προτεραιότητα της Κοινωνικής μας Πολιτικής.
Προς την κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος μας εφαρμόζει πολιτικές και προωθεί συνέργειες με εξειδικευμένους φορείς και υπηρεσίες για την προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της Τρίτης Ηλικίας.

Related posts

Έξι τροφές για λιγότερο άγχος

xristiana

Μαθητικό στρες: Οι τεχνικές διαχείρισης του άγχους στη Γ’ λυκείου & η αρωγή της οικογένειας

xristiana

ΗΠΑ: Δικαστήριο απαγόρευσε την απελευθέρωση ελέφαντα – «Νομικά δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τον άνθρωπο»

xristiana