ΚεντρικήΚοινωνικά

Φεστιβάλ Γλυφάδας: Δύο συναυλίες το Σαββατοκύριακο με ελεύθερη είσοδο

12/7/2025

Ένα υπέροχο μουσικό Σαββατοκύριακο με δύο μεγάλες συναυλίες στη Γλυφάδα. Σήμερα, ο Αναστάσιος Ράμμος, αύριο ο Δημήτρης Ζερβουδάκης με την Μελίνα Κανά και μαζί τους ο Νίκος Χρηστίδης.

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, που εκφράζει την ψυχή του μέσα από τα τραγούδια του, την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία και την ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας. Τόσο ως ερμηνευτής, όσο και ως δημιουργός για άλλους καλλιτέχνες, μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες («Να αγαπάς», «Όλα τα μυστικά», «Αν με δεις να κλαίω» – το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Έλενα Παπαρίζου – «Καλημέρα» του Σάκη Ρουβά και τη μεγάλη επιτυχία του Στέλιου Ρόκκου «Σε μονοπάτια ξένα»).

Με όχημα την κοινή μουσική γλώσσα, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και η Μελίνα Κανά προσκαλούν το κοινό σε ένα ταξίδι με λόγια και μελωδίες για μια βραδιά γεμάτη έμνευση, ρυθμό και χαρά. Με μακροχρόνια διαδρομή στην ελληνική δισκογραφία, οι δύο καλλιτέχνες που ξεχώρισαν για τη δυναμική πορεία αλλά και το ήθος τους, οραματιστές ενός καλύτερου παρόντος, πιστοί σε όσα αγάπησαν και τους έχουν καθορίσει, ο Δημήτρης και η Μελίνα δημιουργούν με την αντάμωσή τους μια ιδιαίτερη στιγμή στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, το οποίο καθιέρωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, είναι δωρεάν για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Την ευθύνη και τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Γεωργία Βαμβακερού.

Μετά το τέλος των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων ενηλίκων, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας είναι σταθμευμένα στο χώρο της Γ’ Μαρίνας και μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο στις γειτονιές της Γλυφάδας, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

📌ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

📌ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γλυφάδας (παιδικό και ενηλίκων) εδώ: https://glyfada.gr/index.php/home/festivals2025

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Θεατρική παράσταση

xristiana

Δελτίο ειδήσεων 4/11

xristiana

“100 Σχέδια – 100 Χρόνια Μνήμης”: Εικαστική Έκθεση Για Την Οικονομική Ενίσχυση Του Δημοτικού Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός”

xristiana