ΚεντρικήΜαγειρική

Ζελέ σοκολάτας

1/7/2025

Υλικά

  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 300 ml γάλα
  • 150 γρ. μαύρη σοκολάτα
  • 15 γρ. ζελατίνη σε σκόνη

Εκτέλεση

  1. Βάλτε την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας.
  2. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί πλήρως.
  3. Προσθέστε τη ζελατίνη και ανακατέψτε ξανά μέχρι να διαλυθεί εντελώς.
  4. Αδειάστε σε μια φόρμα ή μπολ και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.
Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

«Σπαθάρεια 2022»: Ο Καραγκιόζης μας ταξιδεύει στην Ελληνική Μυθολογία μέσα από το 23ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου

xristiana

6ο Σχολείο Υπέρτασης – Υπέρταση: Θεωρία Και Κλινική Εφαρμογή

xristiana

ΕΟΔΥ: Ενημερωτική Καμπάνια Για HIV/AIDS Και Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

xristiana