News ΑΜΕΑΚεντρική

ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

4/7/2025

Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας), της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας Τρίτης Ηλικίας, στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών υγείας, ανακοινώνει ότι προσφέρει δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση και λογοθεραπευτική παρέμβαση σε οικονομικά αδύνατους και ανασφάλιστους κατοίκους και δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν διαταραχές ή προβλήματα του λόγου της ομιλίας, της φωνής και γενικότερα της επικοινωνίας. Συγκεκριμένα αντιμετωπίζονται: φωνολογικές και αρθρωτικές διαταραχές, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική στέρηση-σύνδρομα, δυσλεξία-μαθησιακές δυσκολίες, διάσπαση προσοχής-υπερκινητικότητα, νευρολογικές διαταραχές, γλωσσική καθυστέρηση, διγλωσσία και διαταραχές ροής της ομιλίας (τραυλισμός, ταχυλαλία). Μετά την αξιολόγηση θα υπάρξει δυνατότητα λογοθεραπευτικής παρέμβασης.

Οι υπηρεσίες θα παρέχονται στα Δημοτικά ιατρεία του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Μοναστηρίου 53-55 και επί της οδού Καραϊσκάκη 4 στην Τριανδρία, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλ. 2313318920 και 2313318643-44

Related posts

Ροζ σκιά: 5 τρόποι να δοκιμάσετε το πιο fresh makeup trend

xristiana

Θάνος Πλεύρης: Το «τάμα» του ως υπουργού Υγείας και διασωληνωμένου ασθενή λόγω λοίμωξης

xristiana

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις οστεοπόρωσης

xristiana