ΚεντρικήΚοινωνικά

Μία παράσταση-εμπειρία στο Δημαρχείο Κηφισιάς

9/7/2025

Με την παράσταση “Lemon”, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτσμού την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 21.00, στο Αίθριο  του Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά) συνεχίζονται οι φετινές θεατρικές παραστάσεις στο πλαίσιο του πολιτιστικού θεσμού «Επί Σκηνής – Καλοκαίρι στην Κηφισιά».

Πρόκειται για μία παράσταση-εμπειρία που ταξιδεύει με πρωτότυπο τρόπο ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα από το 2018.

Η απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900, που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό, παρουσιάζεται κυρίως σε αποκεντρωμένες περιοχές. Γιατί θέατρο υπάρχει όπου υπάρχουν θεατές.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση-Παραγωγή: Μελαχρινός Βελέντζας. Κείμενο: Alessandro Baricco. Μετάφραση: Σταύρος Παπασταύρου.

Διασκευή-Σκηνοθεσία-Κίνηση: Γεωργία Τσαγκαράκη. Παίζουν: Μελαχρινός Βελέντζας & Γιώργος Δρίβας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Related posts

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana

Μάσκες προσώπου: Ο κίνδυνος που κρύβεται όταν τις φτιάχνετε μόνες στο σπίτι

xristiana

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

xristiana