ΚεντρικήΚοινωνικά

Θερινά επιμορφωτικά προγράμματα αγιογραφίας και λαϊκής ζωγραφικής

23/6/2025

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου διοργανώνει θερινά επιμορφωτικά προγράμματα εκμάθησης αγιογραφίας/βυζαντινής ζωγραφικής και λαϊκής/ναΐφ ζωγραφικής.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, με τμήματα πρωινά και απογευματινά για παιδιά από 6 ετών, εφήβους και ενήλικες.

Η συμμετοχή για τα παιδιά του Δημοτικού ηλικίας έως 12 ετών είναι δωρεάν. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στην Κοινότητα Ελευθερίου – Κορδελιού (οδός Γ. Καραβαγγέλη 12, στο 2ο όροφο).

Τα μαθήματα θα λειτουργήσουν και κατά τη χειμερινή περίοδο. Καλλιτεχνική εκπαιδεύτρια είναι η αγιογράφος – ζωγράφος Σοφία Αμπερίδου.

Πληροφορίες – εγγραφές:

Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-14:00, στο τηλέφωνο 2130771033 (εσωτ. 124).

Related posts

Pool nails: Η κατάλληλη στιγμή για το απόλυτο trend πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

xristiana

28o Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας

xristiana

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πέφτει η τιμή – Έξτρα επιδότηση 60 ευρώ τον τόνο από τα Ελληνικά Πετρέλαια για όλο τον Οκτώβριο (upd)

xristiana